Lowe Brindfors
 

Are you our new digital connector?

Golin is looking for a media specialist focusing on digital channels and social media. You have to be fluent in speaking and writing Swedish. See below for more info on this exciting opportunity.

Vi söker en mediespecialist med inriktning mot digitala/sociala kanaler. Hos oss heter rollen som mediespecialist connector, vilket beskriver essensen i arbetsuppgifterna: att bygga relevanta kopplingar mellan varumärken och deras publik i olika kanaler.

Du har några års erfarenhet från pr-branschen och är expert på att skapa och paketera innehåll direkt för sociala medier.

Du är en samhällsintresserad person med örnkoll på nyheter, snackisar och trender, och du har ett stort nätverk bland journalister, bloggare och andra inflytelserika personer i mediebranschen.

Du är en mycket skicklig skribent och särskilt vass på att skapa engagerande rubriker och texter för sociala medier.

Med din expertis och erfarenhet kommer du som connector, tillsammans med Golins catalysts (projektledare), creators (kreatörer) och explorers (analytiker och planner), att göra viktig skillnad för våra kunder.

Du som söker tjänsten bör ha minst tre års erfarenhet från pr-byrå, redaktionell verksamhet eller motsvarande. Eftersom vi på Golin har ett flertal uppdragsgivare inom mat och dryck värdesätter vi särskilt erfarenhet från dessa områden.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska och har akademisk examen inom kommunikation eller motsvarande utbildning.

Golin i Stockholm är en del av Lowe Brindfors och tillsammans bygger vi framtidens kommunikationshus med fokus på kreativitet. Du kommer till en byrå som präglas av förändring och framåtanda, och blir en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen.

Skicka din ansökan till jobb@golin.com så snart du kan.

Golin är ett av världens största pr-nätverk med 45 kontor i världen. Golins svenska kontor startade 2008 och har ett tiotal medarbetare. I Sverige är Golin en del av Lowe Brindfors. För ytterligare information besök www.golin.com.

Share this news

Get in touch

It’s easy to get in touch with everyone at MullenLowe Brindfors.
Just send an email to
firstname.lastname@mullenlowebrindfors.se

Need some more information?
info@mullenlowebrindfors.se

Interested in working here?
work@mullenlowebrindfors.se

Need our help?
new.business@mullenlowebrindfors.se

MullenLowe Brindfors

Visiting address: Malmskillnadsgatan 44 (entrance from Jakobsbergsgatan),
SE-113 88 Stockholm, Sweden. Tel: +46 8 566 255 00

Postal address: MullenLowe Brindfors AB, Box 7157, SE-113 88 Stockholm, Sweden